Varfor har jag ingen lust till min pojkvan langre?

Varfor har jag ingen lust till min pojkvan langre?

Att ni brakar och mar illa bada tva fran det som sker

Det sjalv undrar ovanfor kanns pinsamt att kackla med nagon om sa jag hoppas att ni kan hjalpa mig med detta.

Sjalv ar donna och karna problem ar att jag inte inneha nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat stundtals nar sjalv ar jag men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Min pojkvan har alltid varit galen i sex, men pro min segment inneha det aldrig kants speciellt angelaget. Kanske beror det pa att sjalv stadse haft marigt att atnjuta orgasm. Eller kan p-pillerna vara orsaken?

Jag tycker jattemycket om min gosse. Inneha aldrig hur man köper en skotsk fru kant forut nagon annan som jag kanner pro honom. Men jag kan inte slappna fran nar vi inneha sex. Vi inneha uppemot aldrig sex med varandra och de fa ganger det hander sa ar det alltid eftersom sjalv kanner mig pressad till det. Sjalv vet att uppsyn pag hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat for mej. Han brukade tidigare jamfora mig med sitt ex och sjalv brukar filosofera kungen det emellanat.

Vi har pratat med varanda flera ganger ifall att vi plikt besta lite pahittigare nar det galler sex. Att idas ta initiativ, testa nya foremal och sa framat. Men det blir liksom aldrig fran. Det stannar stadse vid pratet. Av och till slutar det ocksa i brak och i att vi somnar kungen varje blad om sangen istallet forut att ha sex.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far inte fortga sa har. Men tillika ifall vi skulle ha sex oftare sa inneha sjalv aven fortsattningsvis mina problem over. Hur kan jag kannna sexlust och baksida av underben kan sjalv bega pro att atnjuta orgasm lattare? Amna jag skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar massor mojligt att dessutom detta paverkat din lust negativt

Av det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar gallande er relation. I och med att ni inneha pratat med varandra sa flertal ganger utan att ni kommit vidare sa antaga sjalv att det ar bra om ni tillsammans pratar med nagon professionell, till foredome en kurator spann en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det sannolikt en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att kommunicera med nagon om detta. Tank enar pa att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer ej att baxna over nagot som du tar upp med dom. Kann dig sakra med det.

Det ar komplicerat att ge ett bra genmale har, darfor att det inte gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du ej att kanna aterigen dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan fundera framat kring.

Till att borja med ar det bra att komma ihag att sexlusten inte ar konstant utan att den varierar under livet, utan att det behover finnas nagon djupare skal till detta. Kanske ar man i en period i livet da man inneha fullt upp med annat och inte hinner spana sa jatte- kungen sex. Nog prioriterar man andra grej istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt fran stress eller av vissa mediciner. I vissa fall aven p-piller. Du kan be din barnmorska att fa utprova ett annat p-piller sa kan du i all fall stanga ute detta. Men tillika annat kan ha betydelse. Till exempel sa kan en stark onskning om ett “bra sexliv” ha motsatt aterverkning. Man satter stor press pa sig sjalv och tankarna far omkring i huvuder istallet forut att bara ge sig han och sluta upp bakom sin begarelse. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forra flickvan i inledningsvis av ert affar. Det kan kannas kravfyllt att mata din lust med nagot som din pag beskriver som “superbra sexliv”.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *